Umbraco

De motor van jouw online platform

Umbraco is wereldwijd het meest gebruikte open-source .NET Content Management Systeem en groeit hard door. De teller staat inmiddels op 400.000+ installaties. Axendo werkt sinds 2009 met Umbraco en was het eerste bureau in Nederland dat officieel gecertificeerd werd en zelfs Gold Partner van Umbraco is!


De kracht van Umbraco is de grote flexibiliteit die diep in de core van dit CMS zit. Elke Umbraco implementatie is hierdoor volledig naar de requirements van het project aan te passen en in te richten. Umbraco is een Deens product en wordt door deze flexibiliteit regelmatig vergeleken met het andere Deense succes-product Lego.

Deze flexibiliteit bied op technisch vlak grote voordelen, maar ook een ongekende flexibiliteit voor web-designers en de redacteuren die met Umbraco werken. Dit maakt dat Umbraco gemakkelijk meegroeit met de behoeftes van de organisatie. Van website of backend voor een app tot meertalige multi-site met e-commerce functionaliteit en integraties met marketing- en ERP-systemen.

Laat Axendo je alles vertellen over hoe Umbraco jouw organisatie verder helpt!

Gebruiksvriendelijke beheer-interface op maat

Umbraco is als CMS volledig in te richten naar de implementatie. Hierdoor wordt de content-beheerder niet overladen met knoppen op diverse plekken. Dit maakt de leercurve van Umbraco kort en kan een webredacteur na een korte training er direct mee aan de slag. 

Basis van flexibiliteit en schaalbaarheid

Kenmerkend voor Umbraco is de grote mate van flexibiliteit. Elke Umbraco installatie is uniek en volledig aan te passen naar de requirements van het project. Dit maakt Umbraco uitstekend geschikt voor maatwerkoplossingen en multifunctioneel inzetbaar buiten 'standaard' website projecten, zoals intranet of IoT-beheertool.

Dataveiligheid heeft altijd de aandacht

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Umbraco. Zo worden de laatste veiligheidsstandaarden toegepast als bijvoorbeeld het gebruik van geparametriseerde queries om SQL injecties te voorkomen. Elke zes maanden wordt de software preventief getest door een security agency. In het geval van een ernstige bug dan wordt deze zo snel mogelijk verholpen, ook in erg oude versies. 

Altijd up-to-date met Umbraco Cloud 

Umbraco biedt de mogelijkheid om jouw Umbraco omgeving te plaatsen op het Umbraco Cloud platform. Dit platform is niet zomaar Umbraco 'in de cloud, maar geeft voordelen zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde upgrades, gebruik van baseline websites, Content-Flow voor content migratie en ongelimiteerde opslag en dataverkeer. 

Alles over het Umbraco Cloud platform

Wij helpen je écht alles uit Umbraco te halen

Wij snappen Umbraco en kennen alle best-practices om jouw online platform optimaal in te richten. Betrouwbaarheid en schaalbaarheid zijn onze uitgangspunten, maar wel met een pragmatische blik.

We zetten Umbraco in voor onder andere de volgende oplossingen:

  • Standaard website
  • Meertalige multi-site
  • E-commerce
  • Online magazine platform

Wij zijn zeer ervaren in het koppelen van andere systemen met een Umbraco omgeving. Wij koppelden onder andere met recruitment systemen als Connexys, PeopleXS en Workday, maar ook met bijvoorbeeld Salesforce, Accountview en Delving.

Umbraco Health Check

Je gebruikt Umbraco al, maar bent benieuwd of je omgeving sneller, veiliger en stabieler kan draaien? Doe de Umbraco Health Check waarin onder andere de veiligheid, snelheid, vindbaarheid en toegankelijkheid onder de loep worden genomen.

Laat jouw Umbraco Health Checken

Axendo en Umbraco

Waar kunnen we je mee helpen?